Wat krijg je als je door ons een trouwfilm laat maken:

Een prachtige film in full HD met het originele geluid  met een prachtige soundtrack(=muziek eronder). Je film is levenslang online beschikbaar (en je kunt hem delen met al je vrienden en kennissen).

Trouwfilms maken is een vak apart. Je kunt ook je bruiloft laten filmen door oom Kees op zijn camcorder maar wat je dan krijgt is een registratie van je trouwdag, maar geen trouwfilm. Wat wij onder een trouwfilm verstaan is een creatieve vakkundige montage van alle hoogtepunten van jullie trouwdag, die je op een intense emotionele manier keer op keer kan herbeleven.

Hoe wordt een trouwfilm gemaakt?

Gedurende je trouwdag filmen we al vanaf het moment van aankleden elk detail vanuit verschillende invalshoeken met verschillende lenzen. Elke lens die we gebruiken geeft weer een ander gevoel en een ander perspectief.

Het geluid is misschien nog wel belangrijker dan de beelden. Dat is ook waar Miracle Movies zich duidelijk in onderscheidt.
Het geluid en de woorden die gezegd worden geven je het gevoel, als je de film bekijkt dat je er echt weer bij bent.
Daarvoor maken we gebruik van veel microfoons: op de camera, onzichtbaar en zeer klein op de bruidegom,
op de jas van de ambtenaar en draadloos voor de toespraken. Al dit geluid en alle beelden van de camera’s voegen we bij het monteren weer samen tot 1 geheel voor die super beleving. Dit is wat je bij geen enkele andere bruiloft-videograaf krijgt.

De beste apparatuur

We maken gebruik van Canon cinema camera’s.
Deze camera’s zorgen voor de beste, mooiste en de scherpste beelden. Ze zijn zeer lichtgevoelig en we hebben dus ook geen “filmlampen” nodig. Daardoor kunnen we in de donkerste kerken filmen, zonder op te vallen. De echte cinematische trouwfilm ontstaat pas later bij het monteren van de film. Hier wordt van alle beelden en geluiden een pakkend verhaal gemaakt. Dit is ook wat de meeste tijd in beslag neemt, gemiddeld 25 uur. Daarom kost een echte cinematische trouwfilm ook meer dan “videoregistratie”.

Bij het maken van jullie trouwfilm wordt lang en zorgvuldig naar de beste passende muziek gezocht waar ook de rechten van gekocht moeten worden. Jullie trouwfilm is echt uniek. De muziek moet de emoties en het ritme van de trouwfilm versterken.

 

 

 

Foto’s laten zien hoe mooi het eruit zag, film laat je het herbeleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ik hoor graag hoe ik je kan helpen!