Trouwclip laten maken en je gasten de dag direct laten meebeleven

Een trouwclip is een samenvatting van de hoogtepunten van jullie trouwdag gemonteerd op een door jullie gekozen muzieknummer.  Je krijgt deze trouwclip direct op usb stick dezelfde avond mee om lekker na te genieten. Je kan de trouwclip ook direct op je Facebook plaatsen om met al je vrienden en familie te delen. Hieronder zie je een voorbeeld van een door ons geschoten trouwclip.

Hoe maken we jouw trouwclip?

Ik maak vanaf het begin van de dag opnamen voor de trouwclip. Vanaf het aankleden, de jurk, schoenen en de ringen, elk detail wordt vastgelegd. Dan op het einde van de dag als iedereen lekker zit te eten, zoek ik de mooiste momenten van jullie dag en monteer die op een door jullie vooraf gekozen nummer. Deze trouwclip kun je dan aan het begin van de avond laten zien aan jullie gasten. Succes verzekerd! Iedereen zal enthousiast zijn om jullie trouwdag zo in detail te kunnen meebeleven. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een bruidspaar de trouwvideoclip gebruikte om te openen. Ik kom in principe door heel Nederland.

Hoeveel kost een trouwclip?

Een trouwclip met same day edit kost 750,- euro inclusief BTW. Wil je mij boeken of heb je vragen?  Stuur dan een mailtje door hier te klikken

Wil je meer weten over het laten maken van een trouwclip?

Stel Mij Je Vraag